Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

З якого віку потрібно готувати дитину до школи?

Для того, щоб піти до школи дитині необхідно мати вже певний багаж знань (вміти частково читати, писати, логічно мислити), адже при вступі необхідно проходити спеціальне тестування. Тому більшість батьків починають готувати дитину до школи ще в 4-5 років.

“Це є оптимальним віком до початку підготовки дитини до школи – говорять репетитори з підготовки до школи та початкової школи, - адже, якщо проводити заняття в цікавій формі, дитина буде вбирати в себе нову інформацію дуже швидко.

Репетитор по підготовці до школи є, в певній мірі, універсальним викладачем. Адже, як всім відомо, дітки молодшого віку – є найвибагливішими учнями, тому на плечі репетитора лягає відповідальність як за утримання уваги учня, так і за знання, які вона отримає в процесі навчання.

Репетитор по підготовці до школи вчить дитину читати, писати, проводить певні ігри на логіку, залучає на заняттях предмети з побуту, щоб навчити дитину вільно орієнтуватись і не боятись того, чого вона не знає. Репетитори по підготовці до школи часто є і логопедами, які можуть виправляти мовні дефекти, якщо вони присутні. Як правило, репетитори також творчо розвивають дитину – проводять заняття по малюванню, ліпці, орігамі і т.д. – тобто намагаються розвивати в учневі ще й таланти та здібності.

Також, деякі репетитори з підготовки до школи займаються з учнем паралельно і англійською мовою (вчать алфавіт, слова, найбільш вживані словосполучення) – і це все, звичайно, в ігровій формі.

Отже, щоб підготувати дитину до школи, необхідно грамотно розподілити час та необхідні програми для підготовки. В цьому можуть допомогти репетитори, як навчать базовим знанням. А коли дитина піде до школи, репетитори по підготовці до школи можуть стати і помічниками у виконаннях домашнього завдання, адже, як правило, репетитори є і викладачами начальної школи.

 


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net