Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

Чому потрібно вивчати польську мову з репетитором?

Досить популярним, на даний момент, є вивчення польської мови. Ця тенденція пов’язана з бажанням навчатися в європейській країні, отримати європейську освіту, що дозволить знайти перспективну роботу за кордоном; отримати Карту Поляка, яка надає право безкоштовно отримати довгострокову візу, легально працювати на території Республіки Польща, користуватися у Польщі безкоштовною системою освіти, системою охорони здоровя, користуватися знижкою на залізничний проїзд на території Польщі.

Репетитори польської мови навчального центру “Домашній репетитор” – викладачі шкіл, ВУЗів, курсів іноземних мов, які мають досвід закордонної практики, польську освіту та велике бажання навчити.

Репетитор польської мови, займаючись з учнем, орієнтується на ті бажання, які учень прагне досягти по закінченню занять з репетитором. Репетитор польської мови допоможе підготувати як до вступу, так і до отримання Карти Поляка, або просто допоможе вивчити польську мову, якщо учень хоче розширити власний кругозір.

У Польщі багата культура – це і є основою для проведення занять. Репетитор детально ознайомить учня з польською літературою, піснями, кіно, традиціями та звичаями.

Перевага польської мови - це його близькість до інших слов'янських мов. Завдяки цьому, заняття з репетитором будуть проходити в легкій ненапруженій атмосфері, що дозволить швидше вивчити мову.

 


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net