Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

Репетитор – помічник у навчанні

Репетитори для більшості учнів стають єдиним спасінням, коли вони не розуміють шкільних учителів. Саме тому батьки звертаються за допомогою до репетиторів математики, фізики, хімії, біології та інших шкільних предметів.

Репетитор, займаючись індивідуально, приділяє значно більше уваги учню. Репетитор детальніше пояснює програму. А для дитини, яка бажає навчитись – це ідеальний варіант, якщо вона не розуміє матеріал, що подає шкільний вчитель. Адже в силу обмеженого часу та наявності великої кількості учнів, він не в змозі приділити значної уваги незрозумілим прикладам, задачам. Тоді на допомогу батькам і самим учням приходить репетитор.

Для більшості репетиторів заняття з учнями індивідуально – це не тільки можливість збільшити власний прибуток, а потреба у самовираженні, бажанні допомогти та навчити. Не рідко репетитори займаються з учнями по 1.5-2 години і не просять доплати за додатково потрачений час на пояснення. Адже вони розуміють, що дитину потрібно навчити і вони цього щиро бажають. А коли їх учні приносять хороші оцінки на контрольні, екзамени, здають ЗНО на високий бал, для репетиторів – це найвища винагорода і визнання їх вмінню викладати.

Репетитор англійської, німецької, французької, польської та іншої іноземної мови займаються не тільки зі школярами, але і з дорослими. Деякі репетитори, наприклад, займаються лише з учнями старших класів і 18+. В свою програму вони включають бізнес курс, підготовку до міжнародних екзаменів. А деякі репетитори, наприклад, віддають перевагу заняттям з дітками. Програма в такому випадку включає ігрові елементи вивчення іноземних мов.

Репетитори мають різну спеціалізацію. Наприклад, деякі викладають тільки шкільну математику, а деякі ще і вищу математику. Дехто викладає тільки англійську мову, а є і такі, що вчать англійській і німецькій мовам. Репетитори – різні. Але їх об’єднує одна ціль – навчити. І інколи, саме заняття з репетитором приносять учню не тільки знання, але і впевненість у власних силах (що особливо стосується здачі ЗНО), що є дуже цінним і для учня і для його батьків, які бажають лише добра для своєї дитини.

 


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net