Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор
Новости

НМТ за кордоном.

 За київським часом буде проведено НМТ за кордоном.Учасникам мультимедійного тесту,які братимуть участь у тестуванні за кордоном, варто звернути увагу на час початку і проведення іспитів. Тестування відбуватиметься у 30 європейських країнах, а також США і Канаді. Вступникам необхідно взяти до уваги, що тестування розпочинатиметься за київським часом.

Магістерські тести ЄФВВ.

 МОН оприлюднило характеристики предметних тестів ЄФВВ(єдиного фахового вступного випробування) для вступу в магістратуру. Кожен тест єдиного фахового вступного випробування міститиме 140 завдань.

Завдання НМТ.

 Завдання НМТ кожного тестового дня будуть унікальними. Завдання мультипредметного тесту, що пропонуватимуться в різні дні, не будуть повторюватися. В УЦОЯО зазначають, що база тестових завдань, містить достатню кількість унікальних завдань. 

Місце іспиту НМТ

 Учасників НМТ наполегливо просять не повідомляти місце іспиту. УЦОЯО рекомендує вступникам не розголошувати дату та місце проведення тестування.Необхідність збереження інформаційної тиші викликана міркуваннями безпеки організації тестування.

Успіх НМТ з історії України.

 Як отримати високий результат  з мультипредметного тесту по історії України? Необхідно звернутися до наших фахівців - репетиторів з історії України. З ними ретельно працювати по шкільній програмі, відвідуючи онлайн або офлайн заняття. Висококваліфіковані репетитори Навчального Центру " Домашній репетитор"якісно підготують до майбутнього тестування.Регулярно виконуючи тести ЗНО-ОНЛАЙН з історії України,вступники зможуть повторити весь історичний матеріал,присвячений подіям 19-21століття.А з історії України, згруповані за певними темами, які відповідають програмі, дозволять відпрацювати найбільш проблемні розділи. 

Хто може працювати репетитором?

 Репетитором може працювати людина з педагогічною освітою або дипломом, в якому зазначений дозвіл на викладання в навчальних закладах. Зазвичай вчителі спочатку здобувають досвід роботи в навчальних закладах, а потім працюють за сумісництвом чи обирають цю діяльність як основну. Також репетитором може стати й студент останніх курсів. Для нього це буде відмінною практикою, а для учнів -- чудовою можливістю займатися з педагогом за помірну ціну. Дорослі також користуються послугами репетиторів, коли вивчають іноземні мови чи вступають вдруге до вишу для отримання додаткової освіти.Отже, викладачам, які хочуть додатково займатися з учнями, треба задуматися про роботу репетитора. 

Реєстрація на тести в магістратуру.

 На тести в магістратуру вже зареєстровано 24 тисячі учасників.Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти,коментуючи перебіг реєстрації для участі у вступних тестах в магістратуру.Зокрема,бажання складати ЄВІ в Україні виявило 23 тисячі осіб.Ще майже тисяча вступників у магістратуру виявила бажання складати ЄВІ за кордоном. Окрім реєстрації на ЄВІ,вступники у магістратуру, які планують вступати на спеціальності галузей знань "Соціальні та поведінкові науки", "Управління та адміністрування"мають обрати предметний тест єдиного фахового вступного випробовування. Реєстрація вступників у магістратуру триватиме до 31 травня 2023 року.

Моніторинг знань учнів 6 і 8 класів з математики.

 Розпочався моніторинг знань з математики учнів 6 і 8 класів. У ході моніторингу, в якому братимуть участь понад 12 тисяч учнів з 276 українських шкіл, вивчатимуться знання учнів щодо засвоєння ними тем з математики за два роки навчання.

Україна готує освітню реінтеграцію Донбасу.

 Уряд рекомендував Донецькій та Луганській обласним державним адміністраціям утворити координаційні ради з питань стабілізації ситуації на деокупованих територіях областей та їх реінтеграції.

В Україні великий попит на репетиторів.

 Найбільший попит тепер мають репетитори з англійської мови, математики, української мови, а також викладачі німецької та репетитори, які готують майбутніх першачків до школи, стрімко зростає онлайн - репетиторство.Якщо раніше індивідуальні заняття брали, щоби підготуватися до ЗНО та ДПА, то тепер охочих побільшало через перехід на дистанційну освіту.

Робота вишів під час воєнного стану.

 Більшість вишів працює у змішаній та дистанційній формі.Згідно з результатами опитування, проведеного Державною службою якості освіти, більше 40% вишів практикують змішаний формат навчального процесу. Ще понад 30% працюють дистанційно.

ДПА з елементами ЗНО.

 В Україні пропонують проводити ДПА з елементами ЗНО.  МОН  та УЦОЯО пропонують розвивати систему діагностики освітніх здобутків, навичок і навчальних втрат за допомогою національних стандартизованих тестувань на різних рівнях середньої освіти. 

Безпека освітнього середовища стане пріоритетом МОН.

 За словами міністра Оксена Лісового, пріоритетом Міністерства освіти і науки в роботі з міжнародними донорами та партнерами буде безпека освітнього процесу та відповіді на виклики війни.

МОН запроваджуватиме альтернативу дитсадкам.

 Відомство планує розвивати альтернативні форми здобуття дошкільної освіти.Метою запровадження альтернативних форм дошкільної освіти є розширення доступу дітей до якісних освітніх послуг.

Реєстрація на тестування для вступу в магістратуру.

 Тестування можна буде пройти в 36 містах, де безпекова ситуація дозволяє створити пункти тестування, а також у кількох європейських країнах.Реєстрацію здійснюють приймальні комісії вишів.

Поновлення повноцінного навчання є найважливішим!

 Поновлення повноцінного очного навчання,там,де це можливо є найважливішим, що потрібно зробити на шляху до подолання освітніх втрат в Україні.           На цьому наголосив міністр освіти і науки Оксен Лісовий за підсумками проведення слухань у комітеті ВРУ з питань освіти, науки та інновацій, присвячених освітнім втратам українських школярів. За його словами, питання вимірювання та подолання освітніх втрат в Україні нині стоїть дуже гостро, адже крім "класичних "  втрат, які є в кожному освітньому процесі, є прогалини, що виникли через пандемію та війну. І тут повертаємося до питання безпеки і довіри.                                                                Окрему увагу надали питанню психологічної підтримки і учнів, і вчителів, і батьків.                                

Інноваційне місто КПІ

6 лютого було підписано протокол про співпрацю Національного технічного університета КПІ, корпорації «Науковий парк «Київска політехніка», ТОВ «Айланд менеджмент» і ТОВ «Технології природи» з метою будівництва науково-виробничого комплексу – Інноваційне місто КПІ (проект «Polyteco science city»). В його будівлях розміщуватимуться бізнес-інкубатор, венчурні фонди, лабораторії прототипів, спеціальні приміщення для високотехнологічних виробництв, лекторії, офісні приміщення, коворкінг-центр, готель, заклади харчування. А також планується переведення університету на власне тепло (проект «Власне тепло»).

 

Реєстрація на ЗНО 2015 РОЗПОЧАТА!

5 січня 2015 р. розпочалась реєстрація абітурієнтів і випускників шкіл для участі у внутрішньому незалежному оцінюванні. Даний процес буде тривати 7 тижнів і закінчиться 20 лютого. Учасник ЗНО матиме можливість здавати не більше 4 тестів із загального переліку можливих предметів ЗНО. Нагадаємо, що кожен зможе обирати бажаний предмет з наступних:

-        Українська мова та література

-        Історія України

-        Математика

-        Біологія

-        Географія

-        Фізика

-        Хімія

-        Англійська мова

-        Німецька мова

-        Французька мова

-        Іспанська мова

-        Російська мова

Натомість тести з української мови і літератури та математики будуть мати 2 рівні складності. ЗНО з української мови і надалі залишається обов’язковим. Крім того, результати даного тесту будуть зараховані як результат атестації за курс повної середньої освіти.

Документи, які необхідні для реєстрації на ЗНО 2015 року

Реєстрація на проходження зовнішнього тестування проходитиме в 3 етапи з 5 по 20 лютого. Для цього необхідно заповнити реєстраційну картку на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти, роздрукувати її та власноруч написати заяву на ім’я директора відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нижче наведемо перелік необхідних документів:

  • Реєстраційна картка.
  • Копія документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років) або довідка з місця навчання, що підтверджує здобуття в поточному навчальному році повної загальної середньої освіти (для учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних, вищих навчальних закладів).
  • Копія паспорта громадянина України, а у разі його відсутності - один з документів, що його замінює (копія свідоцтва про народження, для осіб які народилися після 1 січня 1998 року; копія довідки про звернення за захистом в Україні).
  • Особи, які не мають паспорта громадянина України та які згідно з чинним законодавством проживають на тимчасово окупованій території (Автономна Республіка Крим, м. Севастополь) або на території населених пунктів, зазначених у Переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2014 року № 1085-р, але навчаються за дистанційною або екстернатною формою навчання в навчальних закладах, розташованих на території, де органи державної влади здійснюють у повному обсязі свої повноваження, подається довідка з навчального закладу з фотокарткою.
  • Інші особи, які не мають паспорта громадянина України, подають копію одного з документів, передбачених частиною першою статті 13 Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус".

Окремі категорії осіб крім зазначених документів мають також подати:

  • особа з особливими освітніми потребами - висновок, виданий органом або закладом охорони здоров'я, із зазначенням особливих (спеціальних) умов проходження зовнішнього оцінювання;
  • особа, у документах якої є розбіжності в персональних даних, - копію документа про зміну прізвища, ім’я, по батькові;
  • особа, яка подає документи, оформлені іноземною мовою, - переклад документів українською мовою, завірений нотаріально (крім документів, виданих російською мовою навчальними закладами або органами влади УРСР та України);
  • особа, яка в поточному році навчається за кордоном (випускник закордонного навчального закладу, учасник міжнародної програми з обміну тощо) та не може пройти зовнішнє оцінювання у встановлені строки, - довідку, що підтверджує факт навчання за кордоном, і заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання з певного (-их) предмета (-ів) під час додаткової сесії, у якій має бути вказана причина, що унеможливлює участь в основній сесії;
  • особа, яка за релігійними переконаннями не може взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з одного чи кількох предметів, - заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє оцінювання з певного (-их) предмета (-ів) під час додаткової сесії, у якій має бути вказана причина, що унеможливлює участь у зовнішньому оцінюванні під час основної сесії, і відповідне клопотання релігійного управління (центру), що діє згідно із законодавством України про свободу совісті та релігійні організації.

На копіях документів, які подаються для реєстрації, повинен бути напис про засвідчення документа, що складається зі слів "Згідно з оригіналом" (без лапок), а також особистий підпис особи, яка реєструється, її ініціали та прізвище, дата засвідчення копії.

 

ЗНО-2015: тест з української мови та літератури 24 квітня!

Перший тест зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнти будуть здавати 24 квітня 2015 року з УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ! За виконання тесту з української мови та літератури випускники зможуть отримати дві оцінки. Першу – за проходження державної підсумкової атестації за шкалою від 1 до 12 балів, другу – за складання ЗНО за шкалою від 100 до 200 балів. Результати даного іспиту будуть оголошені до 12 травня 2015 року.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net