Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

Чи може студент стати хорошим репетитором?

Доволі часто успішні студенти паралельно з навчанням займаються репетиторством. Це корисно всім: і студенту, який може отримати невеликий заробіток додатково до стипендії і школярам, з якими вони займаються. Не зважаючи на те, що педагогічного досвіду у студентів не так і багато, проте, на відміну від запеклих репетиторів або викладачів, вони пам'ятають свої проблеми при засвоєнні того чи іншого матеріалу і можуть швидше донести необхідну інформацію.

Репетитори-студенти – креативні молоді активісти, які бажають різностороннього розвитку. Це є досить великим плюсом у заняттях з таким репетитором. Адже, бажаючи “зробити” собі імідж, репетитор-студент буде шукати всі можливі і неможливі способи, як навчити найбільш “вибагливого” учня.

Як правило, репетитор-студент – це відмінник, який додатково до свого основного предмету, який вивчає (іноземна мова, чи математика і т.д.), може займатись і суміжним предметом. Наприклад, деякі репетитори англійської мови можуть додатково викладати іншу іноземну мову (німецьку, французьку, італійську) або українську мову; можуть також займатись з дітками початкових класів – виконувати з ними домашнє завдання. Репетитор математики може стати для учня і репетитором фізики, хімії, шахмат. Є і репетитори математики, які також викладають і англійську мову або історію. Тобто у репетитора-студента – безмежні грані. Бажаючи навчити, він сам навчається. А юність дозволяє швидше вхоплювати і передавати новий матеріал.

Репетитор-струдент набагато частіше використовує новітні комп’ютерні технології, Skype, що полегшує навчання. А в епоху комп’ютеризації – це є досить актуально.

Ще одним плюсом занять з репетитором-студентом є вартість. Як правило послуги студентів коштують менше ніж шкільних викладачів.

Тому не варто боятись займатись з репетитором-студентом, адже заняття, зазвичай, з таким репетитором завжди проходить швидко, цікаво, пізнавально та корисно.

 


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net