Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

Статистика замовлень репетиторських послуг

Ось і закінчується 2014 рік. Учні здають останні заліки, контрольні в цьому році, студенти закривають сесії – всі готуються до відпочинку, щоб в наступному 2015 році з новими силами готуватись до кінця навчального року, здачі ЗНО, закінчення університету.

Основну роль у навчанні багатьох учнів 5-11 класів відіграють репетитори з математики, англійської мови (німецької, французької, польської та ін. мов), хімії, біології і т.д. Репетитори допомагали також і студентам у підготовці до іспитів ( в основному - це вища математика). Не забуваємо також і про маленьких учнів 1-5 класів та дошкільнят – репетитори початкової школи та підготовки до школи допомагають навчити писати, читати, допомагають у вирішені домашнього завдання.

Нижче наведемо статистику замовлень протягом останнього півріччя.

Математика

28%

Англійська мова

23%

Польська мова

7%

Німецька мова

6%

Українська мова та література

6%

Хімія

5%

Історія

5%

Початкова школа

4%

Фізика

4%

Географія

3%

Біологія

3%

Підготовка до школи

2%

Французька мова

2%

Іврит

1%

Інші предмети

1%

            Отже, протягом останнього півріччя найбільший попит був на репетиторів математики та англійської мови (28 % і 23 % відповідно). Щодо цих 2 предметів, то варто зазначити, що досить часто замовляють репетиторів в комплексі – репетитор математики і фізики, репетитор математики, фізики та хімії, репетитор математики та шахмат, репетитор англійської та німецької мови, репетитор англійської та французької мови, репетитор англійської мови та початкової школи. Тобто зростає потреба саме в репетиторах, які здатні викладати декілька предметів.

Серед іноземних мов найбільш популярною є, як уже зазначалось, англійська мова. Далі йдуть польська, німецька та французька. Користуються також послугами репетиторів італійської, іспанської, китайської, чеської мов, івриту.

Заняття з репетиторами історії, географії, як правило, направлені на підготовку до ЗНО і відповідно в загальній кількості замовлень становлять 5 % та 3 %.

Вагоме місце серед загальної кількості репетиторів відводимо репетиторам української мови та літератури (6 %). Проте, в порівняні з минулими роками, ця частка значно скоротилась. Щодо вікової категорії замовлень репетиторів української мови – вона різноманітна – починаючи з 4 років (підготовка до школи), 1-11 класи (+підготовка до ЗНО) та закінчуючи дорослими учнями.

В нашому навчальному центрі також користуються послугами репетиторів малювання, вокалу, гри на фортепіано, гітарі, шахмат – тобто про творчість та логічний розвиток також ніхто не забуває.

Отже, репетитор для багатьох стає основним вчителем з певного предмету, помічником у прагненні отримання максимум знань та їх практичного використання. І саме на репетитора інколи відводиться основна роль в навчальному процесі. А хороші оцінки в школі, успішна здача тестів, іспитів – це є головною нагородою та показником якості занять з репетитором.

 

 


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net