Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

Коли варто почати готуватись до ЗНО з англійської мови?

ЗНО з англійської мови – є одним з найтяжчих, тому і готуватись до нього потрібно наполегливо та заздалегідь.

Невтішні результати здачі ЗНО з англійської мови в 2014 році спонукають до більш активнішої підготовки до тестування з репетиторами англійської мови.

Нагадаємо, що тестування з англійської мови в 2014 році складало приблизно 69 тис. абітурієнтів. З них найвищий бал (56 балів за тести) отримали лише 87 осіб з усієї України (0,11 % загальної кількості). 11 тисяч або кожен сьомий учасник ЗНО з англійської не зміг відповісти на 10 завдань тесту. Майже 100 осіб не змогли відповісти на жодне питання тесту. Ще гірша ситуація з тією частиною, де абітурієнт повинен був написати лист іноземною мовою. 25 % абітурієнтів, які складали тест з англійської мови взагалі нічого не написали. Лише 3 200 учасників із 69 тисяч учасників отримали 14 максимальних балів за виконання цього завдання.

Репетитори англійської мови радять активно почати готуватись до тестування за рік до самого ЗНО – це за умови, що дитина має не “нульові” знання з англійської мови. В протилежному випадку, репетитори радять почати підготовку або, коли дитина навчається ще в 10 класі, або проводити інтенсивне навчання (2-3 рази на тиждень по 2 год.).

Заняття з репетитором англійської мови принесуть позитивні результати, якщо займатись систематично та виконувати всі поставлені завдання. Нерідко репетитори постають перед проблемою небажання вчитися, що є головним бар’єром у підготовці до ЗНО. На допомогу репетиторам приходить їх досвід, бажання навчити і допомогти.

Середня вартість заняття з репетитором англійської мови по підготовці до ЗНО складає 150-200 грн. за 60 хв. (досвідчений шкільний вчитель, викладач ВУЗу). Але, як правило, заняття тривають 90 хв., або 120 хв. – в такому випадку вартість 1 заняття з репетитором буде складати від 200 до 400 грн. Проте є ще одна категорія репетиторів англійської мови по підготовці до ЗНО, які зможуть не гірше навчити дитину і за більш поміркованими цінами – це студенти, аспіранти. Їх вартість складає в середньому 100 грн. за 60 хв. Перевагами репетиторів-студентів є власний досвід підготовки до ЗНО. Тому вони на своєму прикладі зможуть пояснити як налаштуватись на здачу тестів.

Займаючись з репетитором англійської мови, кожен зможе сконцентруватись саме на підготовці до ЗНО, виявити та усунути всі прогалини в знаннях та морально налаштуватись до тестування.


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net