Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

Майстер клас з бісероплетіння з репетитором

Сьогодні вироби з бісеру є неабиякими популярними. Бісером прикрашають одяг, взуття, домівку, роблять біжутерію…Бісероплетіння цікаве не лише дорослим людям, а й дітям. Тому послуги індивідуального репетитора з бісероплетіння користуються попитом.

Репетитори радять займатись бісероплетінням дітям дошкільного віку. Робота з бісером розвиває дрібну моторику рук, що позитивно впливає на психомоторні функції дитини, виховує художній смак, розвиває уяву й сприяє естетичному самовираженню особистості.

Репетитор починає навчання з простих виробів і способів нанизування бісеру. А вже після опанування початкових технік, репетитор переходить до виготовлення складних виробів, які збираються з великої кількості деталей і з різною технікою.

Приступаючи до бісероплетіння, репетитор радить придбати нитки, на які необхідно буде нанизувати бісер. Найзручніше використовувати капронові нитки. Можна також використовувати мідний дріт, за допомогою якого виробам можна надати будь-яку форму, латунну нитку або волосінь. Необхідно ще придбати бісерні голки та пару ножиць, плоскогубці, клей і спеціальну фурнітуру, залежно від того, який вигляд виробу ви будете придавати. Репетитор навчить робити будь-які вироби з бісеру та правильно підбирати основи, каркаси або болванки.

Займаючись з маленькими учнями, репетитор з бісероплетіння, використовує готові візерунки, які вибиті на тканині, що потребує лише детальної уваги, або ескізи для виготовлення окремої іграшки, що значно полегшує роботу.

Техніка виконання робіт з бісеру доступна кожному. Репетитор зможе провести майстер клас і показати основи даного мистецтва, для подальшої самостійної роботи. Варто лише сісти й розпочати роботу, і вже  згодом Ви будете милуватись власним витвором.

 


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net