Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

Чи можливо займатись з репетитором української мови по Skype?

 

Підібрати репетитора української мови у великому місті – це не проблема. А що тоді робити тим учням, які проживають в невеличких містах, селах, де знайти хорошого репетитора досить тяжко, а самому підготуватись до ЗНО тяжко?

Репетитори української мови почали практикувати інтерактивні заняття по Skype. Заняття з репетитором в онлайн режимі практично не відрізняються від звичайних очних занять, а навпаки складає йому серйозну конкуренцію.

Навчання української мови з репетитором по Skype володіє цілим рядом суттєвих переваг.

1. Економія часу. Заняття з репетитором української мови в режимі онлайн дозволяють працювати в домашній обстановці як вчителю, так і учню. Така організація процесу навчання дозволяє обом сторонам виграти величезну кількість часу, не витрачаючи його на дорогу.

2. Економія грошей. Як правило, заняття з репетитором по Skype є дешевшими за звичайні заняття.

3. Відсутність дискомфорту внаслідок візиту сторонніх у Ваш будинок.

4. Вільне планування занять. І учень, і репетитор української мови може вільно перенести заняття, якщо є необхідність.

5. Незалежність від місця проживання учня і репетитора української мови. Учень може проживати в Бучі, а репетитор в Києві, або навпаки, що значно полегшує процес підбору репетитора учнями з невеликих міст.

Дистанційні заняття в режимі онлайн з репетитором української мови однаково результативні, адже репетитор намагається навчити і подає всім однаковий матеріал, а якщо учень не бажає вчитись, то, займаючись очно, заняття не принесуть користі. Це все залежить від учня. 

 
 

Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net