Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

Чи займаються репетитори математики з учнями в період літніх канікул?

Після закінчення навчального року, побачивши результати дитини в атестаті, батьки постають перед питанням: “Чи займаються репетитори математики (фізики, хімії, біології, української мови, англійської мови, історії, географії) з учнями на літніх канікулах, щоб підтянути пройдений матеріал і підготуватись до нового начального року?”.

Репетитори математики, зі свого досвіду, розповідають, що доволі часто батьки звертаються до них з таким питанням. І репетитори з радістю можуть допомогти дитині заповнити всі пробіли і підготувати її до початку навчання.

Деякі репетитори математики і собі влаштовують відпочинок, але більшість викладачів залишаються вірними своїм учням протягом всього року і стверджують, що саме період літніх канікул є найпродуктивнішим для занять, оскільки діти не навантажені домашнім завданням і легко сприймають матеріал.

Репетитори математики, на основі тестування, визначають всі прогалини в знаннях з даного предмету та підбирають відповідні завдання, що дозволяють вивчити те, що учень не знає. Адже, займаючись вдома з репетитором, легше засвоїти складні задачки та приклади, а коли розпочнеться нова чверть, учень не буде відставати від своїх однокласників. При необхідності репетитор математики зможе займатись з учнем і протягом навчального періоду, допомагати у виконанні домашнього завдання, готувати до ЗНО або проводити консультації з питань, які учень не розуміє.


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net