Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

Майстер клас з тренером по шахам

Доволі часто батьки задаються питанням: “Чим же зайняти дитину після школи, щоб приносило їй користь?”. Можемо запропонувати шахи!

Шахи - одна з найдревніших і мудрих ігор. З'явившись більше 2 тисяч років тому, шахи протягом століть були улюбленою грою царів, полководців, лицарів і мудреців. Дуже добре грали в шахи великі полководці: Олександр Македонський, Олександр Суворов і Наполеон Бонапарт. В даний час шахи - найзнаменитіша інтелектуальна гра.

Заняття по шахам проводять тренери (репетитори) з шахів.

Репетитори рекомендують дітям починати вчитися грати в шахи з 4-5 років, ця гра розвиває логіку, математичне та стратегічне мислення, пам'ять, вчить думати на кілька ходів вперед. Діти вчаться бути посидющими, терплячими і не робити помилок.

У процесі навчання репетитори (тренери) знайомлять учнів з фігурами, за допомогою різних ігрових та пізнавальних завдань вчать їхні ходи, особливості і пастки задля досягнення головної мети - мату, для чого ставлять конкретні завдання: з'їсти ту чи іншу фігуру, провести пішака в ферзі, розбити рокіровку ... Одночасно з тактичними прийомами тренери (репетитори) вчать стратегію шахів, вчать аналізувати позицію і будувати правильний план в грі. І шахи ніколи не набридають, оскільки кожна нова партія, кожна позиція по-своєму унікальна і неповторна, а тренери (репетитори) з шахів стають добрими друзями, що допомагають пізнати тонкощі гри.


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net