Зарегистрировано 6173 репетиторов
41 предметов для обучения
Мой домашний репетитор

З якого віку краще почати займатись із репетитором англійської мови?

Англійська мова є найпопулярнішою та найнеобхіднішою іноземною мовою. Діти починають її вивчати ще з дитсадка, продовжують – в школі та вузі. Англійська мова є універсальною, що дає змогу спілкуватись із мешканцями майже будь-якої країни.

Батьки звертаються до послуг репетиторів англійської мови для власних дітей з метою якісного та індивідуального навчання. І постає питання: “З якого ж віку краще почати займатись?”.

Виходячи з практики, мінімальний вік дітей, з якими найчастіше займаються репетитори англійської мови – 5-6 років. Але, репетитори англійської мови в своїй педагогічній діяльності доволі часто займаються і з дітками 2-4 років та зазначають як позитивні, так і негативні аспекти раннього вивчення мови.

Репетитор, як правило, заняття з маленькими учнями проводить в ігровій формі, читає казки англійською мовою, проглядають мультфільми англійською мовою і т.д. – тобто, репетитор намагається погрузити дитину в англомовне середовище, для кращого сприйняття. Проте варто відмітити, велика кількість репетиторів англійської мови стверджують, що дані заняття будуть ефективні лише в тому випадку, коли дитина сама виявляє інтерес до вивчення і їй цікаво на заняттях. Репетитори також відмічають, що потрібно також звертати увагу на розвиток дитини, адже є такі дітки, які пізно починають говорити, тому краще їх не навантажувати ще й вивченням англійської мови. Отже, репетитор може займатись з дитиною англійською мовою ще з 2 і 3 років – це все залежить від здібностей самої дитини.

Репетитори англійської мови, які займаються з маленькими дітками володіють ще і методиками розвитку дитини, адже учні 2-6 років є найвимогливішими і найкапризнішими – вони вимагають більше уваги та терпіння. Тому репетитор зможе завоювати увагу та зацікавити маленьких учнів.

 


Создание сайта - Веб-студия «Generix»
Продвижение сайта - Uatrade.net